{ Sponsored Post } KLM Mobile App : Full Control of Your Trip

By 12:18 AM



As a frequent traveler, things that i won't forget to bring with me are my gadgets. I just want to make sure that music, photos, soft copy of my travel documents and e-book are always available when i needed. 

Technologies have made travel easier for the travellers and online bookings definitely make me want to travel more.  My gadgets are allow me to design my trip from start searching the tickets, do the booking, online check in, all in the palm of my hands. So easy.


As one of the advanced airline with its slogan "Journey of Inspiration", KLM is presenting KLM Mobile App that you can easily download in every gadget. 
You can download KLM Mobile App for your AppleAndroidBlackberryGoogle PlayWindows Phone


I experienced the check in online through the KLM Mobile App when i flew from Brussels, Belgium to Stavanger, Norway. I love how handy it was and no time consuming. The ground staffs were also very convenient when i delivered my iPhone where there s a barcode to activate my boarding pass. 

Ticket booking is never be the same again, every time i feel homesick and want to go home to Jakarta, what I need is only my gadgets and KLM Mobile App, then I m good :-)

With KLM Mobile App, you can take full control of your trip with your mobile, book or change your flight wherever you are.






Recently, KLM launched a crowdsourcing challenge in Asia and this resulted in some very funny videos like this one, check it out :  







Teknologi ada untuk mempermudah para pejalan, perangkat gadget yang semakin canggih memungkinkan kita untuk merancang perjalanan dari mulai mencari tiket sampai check in, semua ada di genggaman Anda. 

Sebagai salah satu maskapai penerbangan terkemuka di dunia, KLM dengan slogan nya "Journey of Inspiration" menghadirkan KLM Mobile App yang dapat dengan mudah di download di setiap gadget milik Anda apapun platform nya: Apple, Android, Blackberry, Google Play, Windows Phone 

Dengan KLM Mobile App, Anda dapat mengendalikan setiap detil perjalanan Anda, memesan tiket atau merubah penerbangan dari manapun Anda berada.

Saya memiliki pengalaman menyenangkan melakukan check in online menggunakan KLM Mobile App ketika harus melakukan perjalanan dari Brussels di Belgia menuju kota Stavanger di Norwegia. Prosesnya sangat mudah dan hemat waktu.
Staff KLM pun nampaknya sangat menyukai penumpang yang lebih  memilih melakukan online check in dan e-boarding pass. 

Memesan tiket melalui KLM memudahkan saya yang jika sewaktu-waktu rindu untuk mudik ke Jakarta, yang saya perlukan hanya gadget saya dan KLM Mobile App. 






You Might Also Like

10 comments

  1. aku udah punya app-nya tinggal nunggu duit cukup buat melakuakn pemesanan tiket hahaha

    ReplyDelete
  2. Wow, harus segera donwload app nya dan hunting ticket promo nih :)

    ReplyDelete
  3. @NoniKhairani : Segera Non, mumpung udah ada visa kan :-)

    ReplyDelete
  4. @BackpackBorneo : Kocak abess kak :))

    ReplyDelete
  5. @TesyBlog : Kak Tes, kan katanya rindu Belanda, ayo kak diwujudkan lagi :-)

    ReplyDelete
  6. Ajak aku jalan2 pake KLM dong kak ??? hehehe.

    ReplyDelete
  7. ngakak liat hp di Cowok jatuh ke kloset. makannya kalau lagi pup jangan pegang ponsel

    ReplyDelete
  8. @Cumi : Hahahaa malu lah aku ngebayarin anak nya VIP :)

    ReplyDelete
  9. @Liza : Kek orang indo yah, kapanpun dimanapun harus eksis :)

    ReplyDelete

Friends, Thank you so much for reading + supporting my blog, and for taking the time to leave me a comment.
Your comment support truly means so much to me.
Have a lovely day! xo, Jalan2Liburan